Alltså, vad är det med det här landet och bakning egentligen? Eller snarare bristen på.
Är det verkligen
så ovanligt att baka i resten av världen? Är vi helt abnorma i Sverige?

Baksektionen på alberthein täcker typ 4 kvadratdecimeter på sin höjd och dom väljer att spendera det utrymmet på rom-smaksättning och färdig-mixer.
Dom har
inte: Vaniljsocker
Kakao
Bakchoklad
Mjöl utan bakpulver
Karamellfärger
Deras största mjölpåsar innehåller
typ 5 dl mjöl och lika så med sockret. Det kommer man ju INGEN vart med! Dom säljer jäst i
påsform!? och
saffran säljer dom HEL (i samma sorts rör som dom säljer cannabis i, förövrigt) så jag kommer behöva
stöta skiten, men jag tvivlar starkt på att vi äger en mortel så det kommer säkert bli intressant.
 |
Jag gillar att äta baka
p.s. Sorgen när jag upptäcker den här bilden, tänker: "Fuck vilken snygg tröja jag hade, varför tog jag inte med den? Och vad är det för någon? Det är inte den tröjan...hm..och inte...den...hmm....åh, jusdet, det är den tröjan Alex fick till halva reapriset, jag fick betala fullpris på och sedan glömde på IKSU nån vecka senare. TACK FÖR PÅMINNELSEN OM DEN HJÄRTESORGEN d.s |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar